Comença a Xàtiva la millora de l’oficina de Correus que durarà un any

0
1428
Oficina de Correus de Xàtiva

L’edifici situat en l’Avinguda Jaume I que alberga tant l’oficina d’atenció al client com la unitat de repartiment de la localitat campatibilitzarà les obres amb la prestació del servei

Correus ha començat ja les obres de reforma de la seua oficina de Xàtiva situada en l’Avinguda Jaume I que milloraran el servei per a més de 29.000 habitants i per als empleats del servei postal. Les obres es realitzaran en tot l’immoble i aconseguiran tant a l’oficina d’atenció al client com a la unitat de repartiment d’aquesta localitat.

El servei d’atenció al client es mantindrà en la mateixa ubicació mentre duren les obres. Inicialment quedaran quatre llocs operatius i s’instal·larà un altre en el vestíbul. A més s’ha dotat a l’oficina de noves PDA per a facilitar el lliurament de productes des de qualsevol lloc i així agilitar l’atenció i els temps d’espera. L’oficina mantindrà el seu horari d’obertura de dilluns a divendres de 08,30 a 20,30 i el dissabte de 09,30 a 13 hores.

Reforma integral de l’edifici

L’immoble de Correus a Xàtiva va ser construït sobre una parcel·la de prop de 500 metres quadrats i disposa de dues plantes: la de baix alberga l’oficina d’atenció al públic i la superior la zona de repartiment. La inversió en les obres d’adaptació d’aquest immoble superaran el milió d’euros i tindran com a objectiu principal adaptar i distribuir els espais a les actuals necessitats del servei postal i millorar totes les instal·lacions de l’immoble.

Després de la reforma disposarà de mobles expositors de productes i venda en autoservei per a facilitar la decisió de compra dels clients, conproductos ordenats per àrees temàtiques (productes de conveniència, paqueteria nacional i internacional, embalatges, productes de condicionament i paquetizados, etc.).

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Ajuntament de Canals tracta amb la Diputació la millora de la gestió tributària

Nous serveis des de l’oficina de Correus

Des de l’oficina de Correus de Xàtiva els clients poden realitzar nombroses gestions més alla de l’enviament de cartes i paquets. Així poden adquirir les etiquetes ambientals de la DGT, utilitzar el servei de Registre Electrònic, comprar entrades per a espectacles, pagar rebuts, contractar serveis de telefonia mòbil o tramitar un duplicat del permís de conduir. Recentment s’han inclòs serveis com el registre virtual (ORVE) que permet la comunicació virtual amb les Administracions Públiques, la contractació dels serveis d’ENDESA o l’adquisició de bitllets de RENFE. A nivell financer des d’aquesta oficina també està disponible el servei de “Correus Cash”, gràcies al qual els clients d’entitats bancàries com Banco Mediolanum, Tríodos Bank o Evo Bank poden accedir a serveis de retirada i ingrés d’efectiu, ingrés de xecs o enviament d’efectiu a una altra persona a domicili o a l’oficina postal que trien, etc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here