Comença a Carlet la construcció d’un gimnàs al col·legi Sant Bernat dins el Pla Edificant

0
1003
Imatge de l'inici de les obres a Carlet.

El nou edifici ocuparà vora 500 metres quadrats i la seua construcció té un pressupost total de prop de 460.000 euros

Les obres de construcció d’un gimnàs al col·legi de Sant Bernat ja s’han iniciat. Les obres, inscrites dins del Pla Edificant, s’han adjudicat recentment i es posen en marxa per a enllestir-les durant el que resta de curs, si la situació especial creada per la pandèmia no ho impedix.

El projecte contempla la construcció del gimnàs en la part sud del centre, al costat de l’edifici principal, de manera que es prolongue el porxe d’accés per a connectar-lo a l’edifici de primària i facilitar l’accés dels escolars. Amb una superfície de 185 metres quadrats per a la pràctica esportiva, l’edifici comptarà a més amb dos vestidors amb 7 dutxes en cadascun, sanitaris, un despatx i un magatzem. La coberta del gimnàs comptarà amb plaques solars per a generar energia per al sistema d’aigua calenta.

El nou edifici ocuparà vora 500 metres quadrats i la seua construcció té un pressupost total de prop de 460.000 euros. Esta nova infraestructura dona resposta a una de les carències d’este centre escolar que té més de 700 alumnes de primària i infantil. La regidora d’Educació, Carla Cebrián, explica la importància d’esta inversió per a un centre que enguany complix 41 anys. Cebrián espera que «»es obres es desenvolupen a bon ritme i per fi el pròxim curs es puga disfrutar d’esta instal·lació tan necessària per a un centre d’estes característiques».

Dins del mateix programa Edificant, també està en fase de projecte la reforma integral del col·legi Juan Vicente Mora, unes obres que milloraran les condicions de totes les aules, però mantenint el caràcter singular d’este complex escolar creat al 1929 amb pavellons independents.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí