Com es fa: ‘A la Ventura’, el magazín diari d’actualitat de la televisió d’À Punt

0
90375

Cada dia, de 12 a 14 hores, Marta Ventura encapçala l’equip del magazín diari de la televisió d’À Punt, A la Ventura. Amb ella Mathies Muñoz com a copresentador s’encarrega de l’anàlisi de dades, amb un to més didàctic i explicatiu. No hi falten col·laboradors com el meteoròleg Adrià Revert, que mostra la previsió de la jornada i amb qui podem aprendre moltes curiositats al voltant de l’oratge.

A la Ventura és un magazín matinal que de dilluns a divendres recorre el nostre territori per a acostar-nos l’actualitat informativa, social, política i cultural de la Comunitat Valenciana.

El programa te dos parts diferenciades: la primera inclou una tertúlia amb els temes més socials, que ens afecten a totes i tots. La segona part aborda assumptes més polítics, enllaça i avança l’actualitat de la jornada que ofereix, a partir de les 14 hores, l’informatiu À Punt Notícies migdia amb Victòria Maso.

El programa d’actualitat completa, de dilluns a divendres, la programació matinal de la televisió d’À Punt, que comença a les 7 hores amb Les notícies del matí. À Punt continua complint la voluntat d’oferir una proposta de qualitat i de proximitat als espectadors i espectadores que cada dia trien la radiotelevisió pública valenciana.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí