Els colors del festival d’art urbà ‘MésQueMurs’ es comencen a extendre per les parets de Sagunt

0
1305
L'art urbà torna a prendre els carrers de Sagunt

En esta edició del festival, la més completa i ambiciosa de totes, es pintaran huit murs repartits entre Sagunt, Port de Sagunt i Baladre

La tercera edició del festival d’art urbà MésQueMurs, organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt amb la col·laboració del col·lectiu local d’artistes urbans MDR, ja va donant color a Sagunt Esta primera setmana de festival ha deixat bon sabor de boca ja que, segons el regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, “ha sigut tot un èxit”.

“Esperem que els pròxims dies seguisca esta dinàmica, amb molta participació i la gent contenta i satisfeta amb l’art urbà amb el qual estem decorant els carrers i les places del municipi”, ha destacat Sampedro.

Durant els primers dies de festival s’ha pogut disfrutar de treballs com el primer gran mural del col·legi Mediterráneo del Port de Sagunt, el qual ja està acabat i ha sigut a càrrec de l’artista argentina Hyuro. També s’ha celebrat la primera de les dos exhibicions de grafits, en la qual han participat 42 artistes pintant el mur del carrer Sierra Calderona, al Port de Sagunt. Així mateix, s’ha inaugurat l’exposició Black&White, amb esbossos en blanc i negre.

Una altra de les accions, que encara es pot veure, és una acció urbana amb teles i llanes sota el títol MésQueLlanes al bulevard del carrer Churruca, de la mà de l’associació AVOCAM (Associació de Voluntariat del Camp de Morvedre).

Actuacions musicals, poesia, tallers i més art urbà

Les activitats del festival continuaran durant els pròxims dies. En esta edició del #MésQueMurs, la més completa i ambiciosa de totes, es pintaran huit murs entre Sagunt, Port de Sagunt i Baladre entre el passat 2 de maig i el 13 de juny, i ho faran grafiters de renom tant nacional com a internacional.

Però també comptarà amb altres activitats com tallers infantils i activitats d’animació el dissabte 12 de maig als jardins de l’Antic Sanatori, a càrrec de la principal empresa de pintura en aerosol d’Espanya i una de les més importants d’Europa, Montana Colors; una actuació musical del grup funky La Dinamo, que actua sobre bicicletes i tocant en directe i en moviment, el divendres 18 de maig a les 20 hores al carrer Progreso i Albereda del Consell o la realització d’una acció urbana amb teles i llanes sota el títol MésQueLlanes, el dissabte 19 de maig al bulevard del carrer Churruca a partir de les 18 hores de la mà de l’associació AVOCAM.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here