Un col·legi d’educació infantil d’ Albaida organitza una gala benèfica contra el càncer

0
2176
Col·legi la Inmaculada d' Albaida

Els xiquets del Col·legi La Inmaculada d’ Albaida seran els protagonistes d’un acte que destinarà els beneficis a la Fundació Josep Carreras

El col·legi La Inmaculada d’Albaida acull per segon any consecutiu una gala benèfica a favor de la Fundació Josep Carreras qui centra els seus esforços en l’investigació de la leucèmia.

Després de l’èxit de l’edició passada, el qual, segons s’explica des de l’ajuntament «va ser possible gràcies a la bona resposta de les empreses i de totes i cadascunes de les persones anònimes que van participar i col·laborar», enguany es busca millorar els resultats per continuar ajudant en la lluita contra esta enfermetat, que cada any té 5.000 casos al nostre país així com un grau de penetració elevat en els més menuts.

Amb l’objectiu de millorar el resultat de l’any passat, l’acte enguany comptarà amb una subhasta de diversos productes entre els que es troba un vestit de Sonia Peña, una jaqueta del chef Dani García (participant del programa ‘Top Chef’ d’Antena 3) així com una botella de vi Magnum de les bodegues Emilio Moro, però el divendres 2 de juny hi haurà moltes més sorpreses disponibles. Tot i que, esta gala és una iniciativa dels pares i mares del centre escolar, des del col·legi La Inmaculada afirmen que és un gran honor que tinga lloc a les seues instal·lacions i esperen amb este acte donar més visibilitat a la malaltia. Per participar d’este acte, s’han posat a la venda entrades a 5€ a les següents tendes de la localitat: Autentics Sport, Milar Guerrero, Tentaciones i Papeleria Blasco. La recaptació va destinada íntegrament a la Fundació Josep Carreras.

Transmetre valors com la solidaritat i conscienciar als més joves de la importància d’ajudar a altres persones que sofreixen és un dels altres objectius d’esta gala que comptarà amb activitats com jocs, música, balls, pintura, inflables, taules de chuches, tallers, un berenar i la visita dels ninots de la Patrulla Canina. Tot per fer gaudir als més menuts i motivar-los tant a ells com als seus pares a que participen de manera activa en esta i altres causes benèfiques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here