COEVAL tanca el curs 2018 de les trobades empresarials a la Vall d’Albaida amb l’alcalde d’Ontinyent

0
1289
Foto de família de la jornada de COEVAL amb Jorge Rodríguez

Els empresaris van plantejar a Jorge Rodríguez la necessitat de sòl industrial a Ontinyent i els plantejaments de futur per a la Universitat i el Museu Tèxtil

L’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez, ha sigut el convidat a la clausura del curs 2018 de les Trobades Empresarials COEVA. La clausura de les Trobades Empresarials que organitza la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) en la qual ha participat Jorge Rodríguez ha comptat amb l’assistència d’una nodrida representació del empresariado local i comarcal pertanyent a diferents sectors econòmics d’Ontinyent i la Vall d’Albaida.

L’alcalde d’Ontinyent ha estat acompanyat per la Tinent d’alcalde del Ajuntament d’Ontinyent i Vicepresidenta de la Diputació de València, Rebeca Torró i pel Regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d´Ontinyent, Pablo Úbeda.

Jorge Rodríguez va agrair la invitació de COEVAL ja que per a ell «és sempre interessant compartir trobades amb empresaris en els quals coneix les inquietuds del món empresarial i sobretot contestar a aquelles qüestions que li puguen plantejar». En la seua exposició dirigida als empresaris de COEVAL i centrada en temes econòmics ha destacat dues actuacions que han ajudat a aconseguir moments d’inflexió en el Ajuntament d’Ontinyent: la important reducció del deute municipal i l’augment d’arribada de fons procedents d’altres Administracions, fins i tot europeus al Ajuntament d’Ontinyent.

Igualment ha fet un repàs a les principals partides del Pressupost municipal per a 2019. Després de la intervenció de Jorge Rodríguez es va desenvolupar un col·loqui amb els representants empresarials que han participat en la clausura del curs 2018 de les Trobades Empresarials de COEVAL en el qual es van tractar entre altres qüestions la necessitat de sòl industrial a Ontinyent i els plantejaments de futur per a la Universitat i el Museu Tèxtil, temes en els quals participa COEVAL.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here