L’empresarial de la Vall d’Albaida COEVAL impulsa una plataforma online per assessorar sobre innovació

0
1894
COEVAL ha impulsat la nova eina d'innovació

La plataforma REDIncoe, finançada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial albergarà continguts relacionats amb la R+D+i, la Indústria 4.0, la sostenibilitat empresarial, l’economia circular i l’ecoinnovació

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) ha presentat este dijous la novaplataforma REDIncoe, un projecte que ha estat finançat per l’Institut Valencià de Competitivitat (IVACE) i la directoral general del qual ha assistit a l’acte. Esta plataforma el línia s’ha creat per a informar, assessorar i impulsar projectes en col·laboració entre les empreses de la comarca.

La plataforma albergarà continguts relacionats amb la R+D+i, la Indústria 4.0, la sostenibilitat empresarial, l’economia circular i l’ecoinnovació, aspectes importants si les empreses volen seguir creixent i que podran integrar en els seus processos, així com informació sobre instruments financers i accés al banc de patents de la Generalitat.

Company ha destacat «el paper dinamitzador i facilitador d’informació i serveis que ofereix Coeval a les més de 400 empreses associades i que des de la consellería d’economia veiem més que necessari per a impulsar la reindustrialització».

«La comarca de la Vall d’Albaida -ha afegit la responsable del Ivace- està plena d’emprenedors, d’empresaris valents, decidits, amb ganes d’innovar i amb una capacitat exportadora admirable».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí