Coeval ofereix hui a les Pimes una jornada sobre internacionalització, innovació i finançament

0
989
Coeval
La jornada es desenvoluparà al restaurant el Cúgol

Esta vesprada de dilluns la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida, Coeval, oferirà una jornada destinada a la petita i mitjana empresa anomenat ‘El futur de les Pimes: internacionalització, innovació i finançament’ que se celebrarà a partir de les 16h al Saló d’Actes del restaurant El Cúgol d’Ontinyent.

Esta iniciativa entra dins el marc dels projectes que busquen «dinamitzar la indústria i els serveis de la comarca amb la fi de preparar-la per ser comptetitiva al mercat global internacional» segons s’explica des de l’empresarial. En esta jornada s’informarà sobre els fons estatals i europeus que els poden facilitar l’accés a ajudes per la innovació, finançament i internacionalitzaciól. Per això la jornada comptarà amb ponents del món universitàri i de l’administració pública.

D’esta forma, després de la presentació per part del president de Coeval, Rafael Pla, intervindrà Rafael Escamilla, cap d’àrea de Programes Europeus i Competitivitat de l’IMPIVA, que parlarà sobre l’estructura europea de suport a les Pimes. A continuació José Luis Muñoz, cap d’àrea d’Innovació Territorial Europea de la Fundació Comunitat Valenciana Regió Europea, exposarà els instruments i programes europeus per la internacionalització de les Pimes valencianes. El responsable de l’àrea Económico-financera del CEEI València informarà sobre els instruments de finançament de les xicotetes i mitanes empreses. A continuació Emilio Golf, de la Universitat Politècnica de València, presentarà una ponència sobre la innovació als territoris.

Seguidament a estes intervencions hi haurà un col·loqui i tancarà la jornada el secretari autonòmic d’Indústria, Comerç i Innovació, Bruno Broseta.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí