Coeval i Telefónica signen un conveni per reduir costos de mòbil a autònoms i micropimes

0
732
Coeval
L'acord farà descomptes del 18% en telefonia mòbil

Un 18% de descompte en els costos de telefonia mòbil serà el benefici que obtindran els autònoms i mocropimes associats a Coeval (Confederacio Empresarial de la Vall d’Albaida) gràcies al conveni signat entre la patronal i Telefónica de España SA. Amb este acord els associats que tinguen contracte amb telefònica es beneficiaran del descompte sense haver de fer cap altre tràmit.

Des de Coeval s’afirma que este tipus d’acord amb empreses subministradores de bens i serveis tenen la finalitat de «reduir els costos dels seus associats i contribuir a la millora de la seua competitivitat». A més a més s’espera que tambe contribueixca a «la modernització e les empreses en l’àmbit de les telecomunicacions i transmissió de dades per considerar-ho una eina imprescindible en l’escenari d’un mercat mundialitzat». Així Coeval afirma que l’acord amb Telefónica no sols persegueix l’avantatge econòmic sino també «l’assistència i el compromís d’una contínua actualització, d’ahi les jornades i seminaris que des de la confederació s’ha anat programant al llarg dels anys».

L’empresarial de la Vall ha destacat la impotància del benefici d’autònoms i micropimes que «formen el 80% del nostre teixit econòmic i industrial» les quals «sovint, per les seues dimensions no poden accedir als avantatges dels que es beneficien les grans empreses». Coeval afirma que amb el conveni es pretén l’associació fa un paper «d’aglutinador del teixit econòmic i social de la comarca per negociar acords que permeten a autònoms i xicotetes empreses gaudir dels mateixos avantatges».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí