Coeval farà un nou Pla Integral d’Ocupació per reinsertar a la Vall 27 persones sense treball

0
767
coeval
L'empresarial crearà una borsa de treball

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval) ha rebut la concesió d’un nou Pla d’Ocupació Integral des del Servei Valencià d’Ocupació (Servef) amb el qual es pretén insertar al mercat laboral un total de 27 treballadors. Este projecte es durà a terme durant el que queda d’any i 2010 i implica la preselecció de 75 candidats.

Este pla «té com a destinataris tots aquells treballadors, sense restricció per qüestió d’edat -explica Coeval-, que actualment estiguen percebent alguna prestació de desocupació». Expliquen també que per dur a terme la iniciativa es faran una sèrie d’entrevistes als treballadors candidats per establir els seus perfils professionals, les seues necessitats formatives i les seues capacitats «a fi de formar una un borsa de treball que permeta reinsertar als desocupats i satisfer la demanda de llocs de treball per part de les empreses» arguenten des de Coeval.

La confederació empresarial ha destacat el seu paper d’intermediari per buscar treball perquè la seua estructura i organització «permet tenir informació de primera mà sobre les necessitats reals de les empreses». Així afegeixen que «als demandants de treball se’ls pot orientar i ajudar, detectant quines necessitats formatives tenen per adaptar-se al perfil professional que demanden les empreses i facilitant-los l’accés a esta formació». A més recorden que durant l’any passat també es va fer un altre pla que va atendre fins 70 treballadors.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí