Coeval es reuneix amb la Mancomunitat de la Vall d’Albaida per tractar la situació econòmica

0
796
Coeval-Manco1
La trobada ha reunit dirigents comarcals i empresaris

Esta setmana s’han reunit la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval) amb representants de la Mancomunitat de Municipis de la comarca “per analitzar la situació econòmica” i “establir línies d’actuació conjunta per la promoció econòmica” segons s’ha informat des de la patronal. Coeval ha valorat “molt positivament” esta reunió perquè “per primera vegada s’ha pogut celebrar una trobada per analitzar la situació de la comarca amb representants polítics dels diversos partits presents a la Mancomuniat”.

En la reunió van estar presents per part de l’empresarial el seu president Rafael Pla, el Secretari General, Vicente Donat, i representants dels diferents sectors i poblacions integrats en la confederació. Per part de la Mancomunitat van assistir el seu president Filiberto Tortosa (regidor d’Ontinyent pel PP), Emili Mira (alcalde d’Otos per Iniciativa del País Valencià) Juan Antonio Puchades (alcalde de Benigànim pel PP), Jordi Vila (alcalde d’el Palomar pel PSPV), Joan Jornet (regidor de Montaverner pel PSPV) i Jesús Pla (alcalde d’Agullent pel Bloc).

La finalitat de la reunió ha sigut la d’analitzar la situació de la comarca per establir pautes “per coordinar i realitzar accions conjuntes per la promoció econòmica de la comarca amb actuacions que afavoreixquen la implicació de noves empreses i la creació d’ocupació”.

Entre els principals punts de la reunió es van tractar les infraestructures com la línia fèrria Xàtiva-Alcoi i l’abastiment energètic, els serveis com la Universitat comarcal, el futur hospital d’Ontinyent i el pla de turisme comarcal que es treballa conjuntament entre Coeval i la Mancomunitat.

Des de Coeval també s’ha informat que s’ha obtingut el suport de la Mancomunitat de Municipis per desenvolpar el projecte del Pol d’Innovació en el que està treballant la patronal i que “suposarà una forma d’atraure noves empreses amb valor afegit i crear ocupació a la Vall d’Albaida” segons ha explicat la confederació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí