Coeval i el Col·legi d’Economistes signaran un conveni per dur accions a la Vall d’Albaida

0
295
Imatge d'una jornada fiscal organitzada anteriorment per COEVAL

S’iniciarà amb la jornada que el el Col·legi d’Economistes de València, COEVAL i l’Ajuntament d’ Ontinyent faran sobre novetats fiscals i comptables

La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), situada a Ontinyent, acollirà el dimecres 22 de març a partir de les 17h una Sessió de Treball sobre la reforma fiscal organitzada per COEVAL, l’Ajuntament d’ Ontinyent i el Col·legi d’Economistes de València(COEV), en concret pel seu Comitè de Coordinació i Impuls a les Comarques i les seues Comissions de Fiscal i de Comptabilitat i Auditoria. Els interessats a assistir a la mateixa poden rebre informació per a inscriure’s en COEVAL(96.291.50.77).

Abans de la Jornada es procedirà a la signatura per part del President de COEVAL Rafael Pla i del Degà del COEV Juan José Enríquez d’un Conveni de Col·laboració entre ambdues Entitats on formalitzaran la programació de conferències, taules redones, reunions tècniques i totes aquells activitats que tinguen un interès comú.

Igualment el Conveni de Col·laboració estableix que COEVAL col·laborarà en la difusió entre els seus associats de l’Àrea d’Orientació i Ocupació del COEV en ser est una Entitat reconeguda per la seua labor social d’intermediació entre les empreses valencianes i els economistes, servei que, en virtut d’aquest Conveni, podran utilitzar els associats de COEVAL de forma gratuïta. Aquest servei proporcionarà candidats adequats als perfils requerits per les empreses o professionals bé per a la seua integració en plantilla o bé com a col·laboradors externs.

Seguidament s’iniciarà la Jornada amb l’Obertura a càrrec del President de COEVAL Rafael Pla, el Regidor de Promoció Econòmica d’Ontinyent Pablo Úbeda i el Vocal de la Junta de Govern del COEV Antonio Herrero. Després de la mateixa es donarà pas als destacats ponents que intervenen en la mateixa i que donaran a conèixer als assistents les novetats fiscals i comptables per al tancament de l’exercici 2016. En concret intervindran el Degà del COEV Juan José Enríquez, i els Copresidents de la Comissió de Fiscal Vicente Casanova i Pablo Alejandro Azcona.

Rafael Pla, President de COEVAL, ha destacat “la importància de la signatura d’aquest Conveni de Col·laboració amb el Col·legi d’Economistes de València ja que des de COEVAL s’ha impulsat, en coordinació amb els Col·legis, la integració de professionals en la Confederació Empresarial, tal com va ocórrer també en el seu moment amb els arquitectes d’Ontinyent, la qual cosa permet acostar accions i activitats d’interès per als professionals del territori i actuar en la mateixa adreça professionals i empresaris amb les sinergies que açò produeix de cara a superar els complexos moments que vivim. Aquest model iniciat des de COEVAL, que reforça el pes territorial a nivell empresarial i professional, així com la seua unitat d’acció i optimització de recursos, s’està implantant amb força a la Comunitat Valenciana”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here