Coeval clausura la 4a edició de les Trobades Empresarials de la Vall d’Albaida

0
1583
Imatge de la trobada de Coeval

La convidada a la trobada va ser Soledad Berbegal, consellera i responsable de Reputació Corporativa d’Actiu

La Consellera i Responsable de Reputació Corporativa d’Actiu, Soledad Berbegal, ha sigut la convidada en la Clausura de la 4a Edició de les Trobades Empresarials COEVAL que al llarg de 2019 han acercadoa la comarca de la Vall d’Albaida a personalitats destacades del món empresarial, polític i acadèmic. Soledad Berbegal va estar acompanyada per Héctor Torrente, Director de IBIAE, associació empresarial en la qual aquesta integrada Actiu i que des de fa més de cinc anys manté uns estrets vincles de col·laboració amb COEVAL.
Berbegal va ser presentada pel President de COEVAL Javier Cabedo que va destacar la seua brillant trajectòria al front d’una destacada empresa amb seu en el nostre territori, concretament a Castalla.

En la seua intervenció Soledad Berbegal va exposar que l’origen de Actiu va ser fa més de 50 anys creant el primer moble per al televisor. Hui Actiu és una empresa fabricadora de mobiliari d’oficina per a empreses, hospitals, aeroports etc. sent una referència internacional en innovació, qualitat, disseny (premi nacional de disseny en 2017) i sostenibilitat. Tot això, sent un dels motors econòmics de tota una comarca en mantindre la producció en una localitat de l’interior d’Alacant: Castalla, la població natal del seu fundador Vicente Berbegal, pare de Soledad Berbegal i on l’empresa ha construït un parc tecnològic amb prop de 200.000 metres quadrats on aquesta se situa.

La Consellera i Responsable de Reputació Corporativa d’Actiu va destacar que l’empresa compta actualment amb més de 400 empleats directes i ha facturat en 2018 més de 85.000.000 €, exportant la meitat de la seua producció a França, Regne Unit, els Estats Units, Orient Mitjà, Àfrica i Àsia. En 2019 ha invertit 10.000.000 € en nova maquinària, tecnologia digital i ampliació d’instal·lacions de l’empresa per a doblegar la seua capacitat productiva per l’alta demanda de projectes que ha d’atendre. Per a Actiu el disseny és una eina aplicada a tot: producte, edificis, processos, comunicació i estratègies empresarials. Tot això des del concepte de CoolWorking(creació d’espais de treball que incrementen el benestar i la productivitat), una estratègia empresarial que passa per acompanyar als seus clients en la transformació de les seues empreses utilitzant la palanca de canvi: espai i mobiliari.

Soledad Berbegal va donar a conéixer que Actiu ha estat compromesa com a empresa col·laboradora amb la candidatura de València a Capital Mundial del Disseny, candidatura que recentment va aconseguir que València es convertisca en 2022 en el centre mundial del disseny en imposar-se en la final a la ciutat índia de Bengalore amb el lema:”El disseny mediterrani de València. Disseny per al canvi, disseny per als sentits”.

Soledad Berbegal va exposar finalment que tots els seus productes són dissenyats perquè tinguen el menor impacte mediambiental possible, a més de ser el més eficients possible productivament parlant. Estan treballant per a fer passos en matèria de sostenibilitat i reciclatge, temes en els quals participa ReciclatgesGuerola destacada empresa del sector en la Vall d´Albaida que forma part de COEVAL, amb nous programes d’innovació que els permeten, en un curt termini de temps, treballar amb nous materials procedents de desfets.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here