Coeval celebra la seua primera trobada empresarial després de la pandèmia abordant el nou escenari econòmic

0
566
Foto de família dels participants en la trobada empresarial

Es va comptar amb la participació com a convidats de Francisco Sanchis i David Marco de la prestigiosa consultora PricewaterhouseCoopers

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval) ha représ, després de la finalització de l’estat d’alarma declarat per la COVID-19, la celebració en la Finca La Clariana de les Trobades Empresarials de Coeval, amb la participació com a convidats de Francisco Sanchis i David Marco de la prestigiosa consultora PricewaterhouseCoopers (PwC). Tots dos han centrat la seua exposició en les importants conseqüències econòmiques del covid 19 en tots els àmbits i com afrontar el nou escenari post Covid amb el qual es trobaran les empreses. Francisco Sanchis és Director Responsable de Consultoria Estratègica en Llevant i Catalunya de PwC i David Marco és Soci Director de PwC Tax & Legal Services en Llevant. PwC és una de les majors signatures de serveis professionals del món, sent present en 157 països amb més de 223.000 professionals.

Francisco Sanchis i David Marco es van recolzar en les dades macroeconòmiques conegudes per a destacar la importància de les conseqüències econòmiques de la COVID-19, que planteja, després de la finalització de l’estat d’alarma, una complicada situació per a la majoria de sectors i països. Una vegada es dispose de la vacuna o teràpia eficaç enfront de la COVID-19, s’impulsarà una recuperació que farà possible tornar a una situació semblant a la qual es tenia amb anterioritat a la pandèmia. Per això, en aquesta crisi atípica, ja que està vinculada a un tema sanitari i no a mala praxi empresarial o financera, el temps amb el qual es trobe una solució sanitària de garanties serà determinant perquè es puga tornar amb major promptitud a una situació pre COVID després de l’enorme impacte que la pandèmia ha produït a tota l’economia mundial.

A escala ESTATAL, autonòmica i comarcal el panorama és similar a l’exposat a nivell general, si bé, per a accelerar la recuperació econòmica i evitar que s’engrandisquen les diferències entre les economies dels diferents països, s’hauria d’apostar per la posada en marxa de plans de xoc eficaços de col·laboració públic-privada per a l’execució de potents plans de reindustrialització i recuperació de capacitat productiva de valor afegit, promoure l’adaptació en tots els sectors a una economia digital centrada en el client més que en el producte i apostar per la transició feia l’ús d’energies renovables que permeten la sostenibilitat mediambiental.

Després de la intervenció de Francisco Sanchis i David Marco va tindre lloc un interessant col·loqui entre els participants en aquesta Trobada Empresarial de COEVAL.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here