Coeval celebra el seu 20é aniversari amb increment d’empreses associades

0
889
Imatge d'una jornada empresarial de Coeval
Imatge d’una jornada empresarial de Coeval

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval) ha finalitzat 2015 amb un increment d’empreses individuals associades que li permet enfortir el seu lideratge com a associació empresarial intersectorial representativa de les empreses de la comarca. Un total de 376 signatures dels diferents sectors econòmics, des de professionals autònoms, comerciants i hostalers, fins a empreses del sector del transport, construcció i multitud de societats industrials, conformen en l’actualitat la Confederació. Amb açò, Coeval es converteix en una de les associacions territorials d’àmbit comarcal referent a la Comunitat Valenciana, tant per les seues iniciatives de dinamització econòmica i territorial, com pel seu model d’organització intern.

L’any 2015 ha suposat un punt d’inflexió per a Coeval i un gir molt important a l’hora d’entendre la relació amb els seus associats, passant a centrar la seua activitat en iniciatives d’autèntic valor afegit. Formació privada de qualitat en temes específics d’actualitat, obertura i cessió de les seues instal·lacions per a tots els associats, organització de trobades empresarials amb participació de persones d’especial rellevància, potenciació de la cooperació entre empreses, intensificació de les relacions amb organismes públics i privats que permeten dinamitzar tant l’economia com el territori de la Vall d’Albaida, representació del empresariat en fòrums importants de decisió, són algunes de les tasques i iniciatives que Coeval ha impulsat en 2015 amb molt bons resultats tangibles i intangibles.

També en 2015 Coeval ha enfortit l’aliança teixida amb la Federació d’Empresaris de l’Alcoià-el Comtat (FEDAC) i amb l’Associació d’Empresaris d’Ibi (IBIAE), associacions comarcals intersectorials de referència en les seues respectives comarques, i de la sinergia de les quals ha nascut la Plataforma per la Reindustrialització Territorial, l’àmbit geogràfic de la qual abasta més de 200.000 habitants i un territori amb una enorme fortalesa econòmica i empresarial. Aquesta aliança suposa un exemple més de cooperació en benefici de les empreses.

Amb tot açò, Coeval afirma que no pot fer més que una lectura molt positiva de l’exercici 2015, i inicia el curs 2016 amb major optimisme, i amb la planificació de noves i innovadores iniciatives que li permeten seguir creixent i consolidant el seu lideratge. En 2016 Coeval també durà a terme diferents activitats de commemoració i celebració del seu 20é aniversari, i que serviran a més per a reforçar el suport a tots els sectors econòmics de la comarca des de la proximitat i proximitat que, sens dubte, Coeval aporta.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí