Compromís per Xàtiva proposa una regidoria especialitzada en les zones residencials de Bixquert i Carraixet

0
512
Panoràmica de la zona de Bixquert a Xàtiva.

Altres de les propostes per a estes zones urbanes que ha manifestat la coalició són programar un calendari periòdic de reunions amb associacions i fer seguiments de les inversions

Compromís ha proposat que el pròxim govern de Xàtiva tinga una regidoria que s’encarregue directament de la gestió de les zones de segona residència de Bixquert i Carraixet. Des de la coalició s’afirma que “són zones urbanes de Xàtiva i per tant requereixen la mateixa atenció per part de l’Ajuntament encara que tinguen baixa densitat de població durant l’any”.

La formació valencianista senyala que estes zones tenen problemes de serveis públics, senyalització, transitabilitat, sostenibilitat i seguretat “i com a ajuntament tenim l’obligació de resoldre’ls” assegura el veí de Bixquert i número 10 de la llista Manel Garcia. Entre les iniciatives que proposen per a esta regidoria estarien programar tot un calendari periòdic de reunions amb associacions i veïnat encaminat a poder estudiar i posar en marxa les noves propostes i el posterior seguiment de les inversions. “Si paguem impostos a Xàtiva, Xàtiva no ens pot abandonar a la nostra sort com si visquérem en la selva”, agrega Garcia.

Altres propostes presentades per Compromís per a estes àrees han estat tancar un pla de garantia de serveis públics bàsics com a assistència mèdica i transport públic. La revisió, millora i ampliació dels serveis d’internet així com els senyals de televisió i ràdio. Millorar de l’estat general dels camins, i un pla de seguretat viària que reduïsca els xocs i accidents especialment en Bixquert. En sostenibilitat i medi ambient, un pla de neteja de camins, un altre d’extinció de plagues, i un altre d’ús racional d’aigua i llum. A més, Compromís manté que s’ha de posar en valor el patrimoni natural i històric de Bixquert amb un centre d’interpretació i un programa de visites escolars. “Aquesta legislatura, des del grup municipal de Compromís, lluitarem per obrir espais públics de trobada, esplai i oci”, avança Garcia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here