Cloenda a Xàtiva del VIII Certamen Nacional de Pintura de persones amb diversitat funcional intel·lectual

0
1322
Imatge de l'acte de cloenda a la Casa de la Cultura de Xàtiva

En el certamen han concorregut més d’un centenar d’obres realitzades per persones amb diversitat funcional intel·lectual de tot Espanya

El director general de l’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària, Àngel Bonafé, i l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, van presidit dilluns l’acte de cloenda de l’exposició del VIII Certamen Nacional de Pintura IVASS al qual han concorregut més d’un centenar d’obres realitzades per persones amb diversitat funcional intel·lectual de tot Espanya.

També es van atorgar els tres premis resultat dels vots del públic que ha visitat l’exposició a la Casa de la Cultura d’Alzira i posteriorment en la de Xàtiva.

Aquests premis, valorats en 150 euros cadascun, han recaigut en primer lloc en l’obra que porta per títol ‘Vida’ i que ha estat realitzada per Antonio Tobar, Trini Marco i José A. Mañogil, usuaris del Centre Ocupacional La Tramoia d’Elx ; el segon ha estat per a ‘En blanco y negro’, obra de Sandy Herráiz, de la Fundació Espurna de Torrent; i en tercer lloc ‘Taules i terrats’, pintada per Paquita Jarque, del C.O. Mare de Déu del Castell de Cullera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here