Climent ofereix a Canals col·laboració per fomentar la creació d’ocupació i la revitalització de la indústria

0
1229
Imatge de la visita de Climent a Canals

El conseller qualifica de «productiva» la reunió, en la que s’ha parlat especialment de la desocupació entre els joves de Canals

Amb l’objectiu de planificar la reindustrialització de Canals i impulsar polítiques per a la creació d’ocupació, el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha visitat la localitat i ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde Joan Carles Pérez.

Rafa Climent, que ha qualificat la reunió de «molt fructífera», ha manifestat que «la conselleria està oberta a tot allò en el que puga ajudar en la preocupació de l’ajuntament en fer baixar la desocupació, especialment la juvenil, i de mirar cap al futur per veure com poden revitalitzar la indústria a Canals i guanyar aquest equilibri en ocupació per al poble».

En aquest sentit, en l’àmbit de l’ocupació juvenil, el conseller ha convidat a l’Ajuntament de Canals «a que prepare la petició per beneficiar-se de les ajudes d’una ordre que eixirà publicada aquesta setmana, per un import de més de 26 milions d’euros, a la qual poden adherir-se i donar feina a gent d’entre 16 i 29 anys, tant preparada amb llicenciatura, com sense ella «.

Es tracta del programa ‘Avalem Joves +’, un pla que permetrà destinar 26,6 milions d’euros -ampliable fins 50- per fomentar l’ocupació entre els joves de 16 a 29 anys. Aquesta acció permetrà l’accés a l’ocupació mitjançant un contracte de 6 o 12 mesos a entre 2.000 i 2.500 joves que no han tingut encara cap oportunitat en el món del treball i que siguen beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil impulsat per la Unió Europea.

El conseller ha assenyalat que «he vist molt preocupats a l’alcalde i als membres de la corporació pel dia dia de la gent i per treballar amb perspectiva per consolidar un futur important per a la població, i per això, des de la conselleria també els hem ofert tot el suport i col·laboració per a la posada en marxa d’accions i polítiques que ajuden a impulsar la industrialització del municipi «.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí