Ciutadans exigeix a l’Ajuntament de Xàtiva manteniment del parc Nou d’Octubre en condicions «molt deplorables»

0
1043
L'herba de la zona ha estat una de les coses criticades per Cs

El regidor Juan Giner afirma que «els veïns ens han traslladat les seues queixes perquè el parc està brut i no hi ha suficient llum”

El portaveu de Ciutadans (Cs) de Xàtiva, Juan Giner ha exigit “el manteniment per part de la regidoria corresponent del parc Nou d’Octubre per a pal·liar les condicions molt deplorables en les quals es troba”. Giner ha explicat que “un grup de veïns i usuaris (zona situada darrere de l’IES Lluís Simarro) li han transmés totes les seues queixes i les accions que han realitzat sense obtindre resposta”.

En primer lloc, ha concretat, “la neteja és mínima, tant en la zona del parc com als voltants”. “Existeix molta mala herba i herba alta que fa que no es puga gaudir de cadascun dels espais que existeixen”, ha insistit el regidor.

En segon lloc, “un dels problemes més importants d’aquest veïnat és la falta de llum per la zona”. “El consistori xativí ha decidit tallar els fanals que hi havia al parc trencades, sense reposar-les o substituir-les per alguna presa de llum; pel que els veïns en aquests moments es troben amb zones que no tenen visibilitat”, ha subratllat.

D’una banda, Giner ha afirmat que “es tracta d’un parc molt utilitzat pels veïns i les condicions en les quals es troba no són les adequades per al seu ús”. “L’equip de govern ha de tindre en compte cadascuna de les zones verdes que existeixen a la ciutat i no descurar aquelles que es troben en la perifèria de Xàtiva”, ha advertit.

A més, Juan Giner ha explicat que els veïns “han presentat denúncia a la policia a causa de l’existència d’una persona que espanta als residents, ja que s’amaga després dels baladres que hi ha al costat de les vies del tren”.

Per això, ha demanat que “la regidoria de Medi Ambient i Serveis Públics que doten al parc de més papereres, zones de jocs i, molt important, més vigilància”. “Els veïns han de poder gaudir del seu temps d’oci amb la major tranquil·litat possible, ja que un altre problema existent és la realització per part dels joves de botellones els caps de setmana”, ha indicat.

Finalment, el portaveu de Cs ha defensat que “és necessari actuar ja en la zona perquè els veïns no poden continuar en aquestes males condicions”. En aquest sentit, ha criticat que “hem posat en coneixement de l’equip de govern totes aquestes deficiències en l’última comissió de foment, però no hem rebut resposta del tripartit”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí