Ciudadanos vol que siguen tots els veïns d’Ontinyent els que decidisquen sobre el trànsit a l’avinguda Torrefiel

0
1244
Avinguda de Torrefiel, a Ontinyent

Mentre l’ajuntament organitza una consulta en la que sols participen els veïns i els establiments comercials de la zona, l’Associació de Veïns del Llombo demana que les decisions les prenguen els reponsables públics

L’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat una consulta perquè els veïns del barri del Llombo decidisquen si l’Avinguda de Torrefiel ha de ser de sentit únic o doble, una proposta que no ha agradat a l’associació de veïns del barri que reclama que siguen els responsables municipals els que prenguen la decisió, tot amb l’assessorament dels tècnics. Però ni amb uns ni amb altres, ara Ciudadanos reclama que en esta consulta haurien de poder participar tots els veïns d’Ontinyent.

El portaveu de Ciudadanos, Juan Revert, ha lamentat que en esta consulta no participen tots els veïns, recoredant “en el ple municipal de dijous passat, el nostre grup va sol·licitar que pogueren votar tots els ontinyentins, no sols els veïns d’El Llombo perquè entenem que ens afecta a tots, no únicament als que viuen allí, sinó també als que treballen o simplement circulen per allí”. No obstant això, “l’equip de govern es va oposar sense una argumentació clara, sense explicar per què limita a només una part de veïns la votació”¸ ha manifestat el regidor.

“A més, la consulta és fruit de la improvisació i molt limitada en el temps, com se sol·licita que et visite l’agent de participació?, quan? com es comunica? s’ha preguntat Juan Revert.

“Nosaltres preferíem que la votació s’haguera obert a tota la població perquè creiem que tots estem afectats, però el PSPV del senyor Rodríguez ni ho ha pres en consideració deixant a una part important de veïns sense poder expressar la seua opinió” hi ha assenyalat Revert, “Així entén la participació veïnal el govern d’Ontinyent” ha finalitzat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí