Ciudadanos tornarà a presentar a Juan Giner com a candidat a l’alcaldia de Xàtiva

0
777
Juan Giner

El partit taronja anuncia que paralitzarà el Pla d’Ocupació del tripartit i que estudiarà «cas per cas»

Juan Giner repetirà com a candidat a l’alcaldia de Xàtiva per a les pròximes eleccions municipals, d’esta forma el partit taronja aspira a millorar els resultats obtinguts en 2015 quan va debutar amb una acta al ple municipal. Giner ha afirmat que «anem a per l’alcaldia de la ciutat de Xàtiva» afegint que «els ciutadans volen un canvi i acabar amb aquest tripartit».

Giner ha explicat que «Ciudadanos Xàtiva afronta les properes eleccions municipals amb l’objectiu de dur a terme les propostes que ha anat recollint aquests últims mesos de diferents associacions i col·lectius de la ciutat». «Deixarem de banda les propostes populistes dels partits amb complexos», ha indicat.

En aquest sentit, ha avançat, «Cs Xàtiva paralitzarà el Pla d’Ocupació del tripartit». «L’objectiu serà crear una estabilitat a causa de la irregularitat en la qual es troben més de 100 treballadors de l’ajuntament de Xàtiva», ha argumentat.

D’una banda, ha advertit Giner, «per a Ciudadanos el centenar de treballadors afectats no són números, són persones». En segon lloc, ha declarat, «tal com ens han fet arribar des d’aquest col·lectiu, no són il·legals; es tracta d’una irregularitat en la qual Ciudadanos Xàtiva tindrà voluntat «.

Segons Giner, «es donarà solució a cada un dels casos, ja que des del tripartit no hi ha hagut conversa possible, i els afectats s’han vist amb una mesura tancada. El nostre objectiu serà estudiar cas per cas «.

Ciudadanos conclou afirmant que el que pretén és «crear ocupació, però sense acomiadar cap treballador perquè després de tots aquests anys, han demostrat sobradament la seua capacitat de treball».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí