Ciudadanos presenta el seu grup d’Anna amb l’objectiu d’arribar a l’Ajuntament

0
1177
Imatge de l'acte de presentació de Cs a Anna

Marco Ciges: «estem treballant ja per a traslladar ací els èxits que Cs està aconseguint gràcies a la política útil i la seua capacitat de negociació»

Els dirigents del Grup municipal de Ciudadanos (Cs) d’Anna s’han presentat davant d’associacions culturals, socials i esportives mostrant-los el seu projecte polític que «tracta de millorar el municipi i la vida de tots els veïns», ha assegurat el responsable del grup, Marco Ciges.

En la mateixa línia, Ciges ha explicat que «volem traslladar al nostre municipi els èxits que Ciudadanos està aconseguint gràcies a la política útil que se centra en les necessitats reals de la gent». «Coneixem el nostre poble, sabem quins són els seus problemes i els seus dèficits» ha destacat Marco alhora que ha subratllat que «escoltarem els nostres veïns abans d’actuar».

A l’acte de presentació, celebrat a l’Auditori de la Societat Musical d’Anna, van assistir, entre altres, el diputat nacional de Cs, Vicente Ten; el portaveu adjunt de Cs en Les Corts, Juan Córdoba i el coordinador de Cs de Xàtiva, Nacho Lledó.

Per la seua banda, Lledó, ha dit que «el fet que Cs continue obrint nous grups com el d’Anna demostra que continuem millorant i que som una alternativa de govern en els municipis de la Canal de Navarrés”.

A Anna Ciudadanos va obtindre en les eleccions autonòmiques de 2015 van aconseguir 134 vots (el 7,21%), en les generals de 2015 van augmentar a 182 vots  (10,52%), i en les Generals de 2016 van creixer un poc més, fins un total de 193 vots (11,36%).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí