Ciudadanos expulsarà als seus regidors de Canals i Teulada per votar alcaldies de Compromís

1
996
Mai Castells, durant la seua presa de possessió a Canals

Mentre en Canals Compromís no va obtindre el suport del PSPV, a Teulada la nova alcaldessa ha posat fi a 36 anys de govern del PP

Ciudadanos castigarà amb l’expulsió als seus regidors a Canals i a Teulada per haver votat alcaldies per a Compromís, una acció expressament advertida per la direcció de València que no s’havia de fer, i malgrat això van ajudar a pujar alcaldesses de la coalició valencianista.

A Canals la nova alcaldessa de la localitat, Mai Castells, va obtindre la seua investidura gràcies als vots de la seua formació, Compromís, dels independents de Canals en Moviment, i també els de Ciudadanos, mentre que per la seua part el PP votava al seu candidat i el PSPV tampoc donara suport a Compromís després de no arribar a un acord amb els nacionalistes.

El cas de Canals es produeix després que Ciudadanos aconseguira els seus primers dos regidors en la localitat, sent la candidata Celia Boronad, qui ja va ser regidora del PP en la passada legislatura, però a causa d’enfrontaments interns es va eixir de la formació i va passar als no adscrits. Ara, després de la mesura disciplinària del partit taronja, Boronad tornarà a aquest grup.

Pel que respecta a Teulada Rosa Vila també va aconseguir l’alcaldia per a Compromís també amb el vot favorable de Ciudadanos. Aquest vot es va justificar amb el fet que la intenció era procurar un canvi en la localitat després de 36 anys de governs del PP.

Aquestes mesures ja es van produir en la passada legislatura quan Ciudadanos va expulsar a la seua regidora de la Font de la Figuera per haver votat al candidat de Compromís, Vicent Muñoz, que va aconseguir l’alcaldia.

1 COMENTARIO

  1. teniu una errada en la notícia, el PSPV no es va abstindre sino que es va votar a ell mateix. Ho pots revisar visualitzar al plenari d’envestidura.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí