Ciudadanos expulsarà a un regidor de Carcaixent per integrar-se al govern municipal de Compromís

0
845
Juan B. Albert, durant el ple de constitució de l'Ajuntament de Carcaixent

La formació taronja ja va advertir que qualsevol negociació personal que no realitzara la líder local del partit tindria les seues conseqüències polítiques

Ciudadanos expulsarà al un dels dos regidors que va aconseguir en les passades eleccions municipals a Carcaixent per integrar-se en el govern local de Paco Salom (Compromís), i del que també forma part el PSPV. La formació taronja ha confirmat així que procedirà contra Juan B. Albert que ha estat nomenat segon tinent d’alcalde dins del govern local, i gestionarà les competències de Serveis Públics i relacions amb PROCARSA, actuant de la mateixa forma que ho va fer ja amb els regidors de Canals i de Teulada, els quals amb els seus vots van propicir també governs de Compromís.

Amb la incorporació d’Albert al govern municipal encapçalat per Compromís la formació de Saliom, junt amb el PSPV, s’asseguren una majoria absoluta al ple municipal que fins ara no tenien. Cal recordar que en les eleccions Copromís i PSPV no sumaven sufucient majoria (6+4) ja que la majoria absoluta se situa en 11 regidors; no obstant amb el suport de Juan B. Albert, un dels dos regidors que tenia la formació a la localitat, ja s’ha assolit esta majoria que donarà estabilitat al govern municipal.

Des de Ciudadanos ja es va advertir en un comunicat la setmana passada, davant els indicis de negociacions d’Albert amb membres del govern local, que «en cas que qualsevol membre d’esta formació arribe a qualsevol tipus d’acord o negociació personal i unilateralment, es responsabilitzarà políticament per part de Ciudadanos a la mateixa», recordant a més que l’única responsable de les negociacions locals de Cs és la seua candidata Mónica Amorós. Ara, amb la integració d’Albert al govern local de Compromís i PSPV la direcció valenciana ha confirmat l’obertura d’un expedient d’expulsió del regidor.

Al govern local de Paco Salom a més a més també s’integra la candidata socialista, Sara Diert, que a més de les funcions de Vicealcaldessa i 1a Tinent d’Alcalde, també gestionarà les competències de Barris, Salubritat, Protecció Animal, Esports i Promoció Econòmica.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí