Ciudadanos expulsarà a la seua regidora de la Font de la Figuera per votar a un alcalde de Compromís

0
455
Vicent Munoz alça la seua vara d'alcalde
Vicent Munoz alça la vara d’alcalde durant la seua investidura

Poc sembla que va a durar l’experiència de Ciudadanos a la Font de la Figuera, pot ser fins i tot que siga qüestió de dies. La causa, que la seua regidora donara suport a Vicent Muñoz per a ser alcalde de la localitat, ja que Muñoz pertany a un partit “separatista” i “pancatalanista” com afirmen des de la direcció de la formació d’Albert Rivera.

La regidora de Ciudadanos (C’s), Purificación Lluch, va votar dissabte passat junt amb els dos regidors del PSPV i els tres de Compromís per tal que Muñoz puguera ser investit alcalde, sumant així sis vots i superant la llista més votada a la localitat, el PP, que presentava a l’ex alcaldessa María José Penades (que va governar entre 1995-99). No obstant la directriu de Ciudadanos era no donar suport a cap alcalde de Compromís i facilitar que governe la llista més votada, ordres contradites per Lluch que li poden suposar l’expulsió del partit.

No obstant cal destacar que la votació va ser secreta, i que el resultat va ser de 6 vots a favor de Muñoz i 5 a favor de Penadés, fet que ocultaria en un primer moment el vot de la regidora de Ciudadanos.

Així C’s afirmen que el donar suport a la llista de Compromís a la Font de la Figuera és especialment sagnant perquè “es tracta d’una localitat castellanoparlant“, segons afirmen des de la direcció.

Moixent

No obstant des de Ciudadanos també contradiuen les seues pròpies directrius a Moixent, però allí sense cap represàlia. Així este partit afirmava que no entraria en cap govern per si no era la candidatura més votada, però a Moixent han aconseguit l’alcaldia malgrat ser la candidatura amb menys vots, tot gràcies al suport del PP i impedint així que governarà el PSPV, la candidatura més votada el passat 24 de maig.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Agullent recupera el paisatge de la Font Jordana

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here