Ciudadanos es constitueix com a agrupació a Moixent quasi un any després d’assumir l’alcaldia

0
484
Imatge de la recent agrupació de Ciudadanos
Imatge de la recent agrupació de Ciudadanos

Ciudadanos (C’s) va constituir dissabte passat la seua agrupació local a Moixent de manera oficial, després de celebrar-se l’assemblea general per a l’elecció dels set membres de la junta directiva mitjançant vot dels afiliats. Esta constitució es produeix gairebé un any després de que Teófilo Fito (únic regidor de la formació a l’ajuntament) assumira l’alcaldia de la localitat amb el suport del PP, després de la victòria (sense majoria absoluta) del PSPV.

A l’assemblea local van assistir el subdelegat de València i província, Juan Córdoba, i el regidor de la ciutat de València i coordinador del districte marítim, Manuel Camarasa. A més, es van donar cita José Vicente Aleixandre, subdelegat comarcal, i Vicente Fernández, coordinador comarcal.

L’agrupació de Moixent ha quedat de la següent forma: Gabriel García (coordinador), Laura Micó (secretària/tresorera), Óscar Sanchis (responsable Comunicació), Teófilo Fito (Política Municipal), Iván Muñoz (Política Ciutadana), Emilia Navarro (Associacions) i José Úbeda (Acció Local).

“Amb la formació de l’agrupació, s’ha donat un gran pas en l’avanç de l’organització territorial del partit i serà la base que sustente el treball d’una agrupació sòlida i ben estructurada, que permeta mantenir la proximitat i contacte amb els afiliats, i així seguir treballant per i per a Moixent”, ha afirmat Gabriel García.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here