Ciudadanos critica que l’Ajuntament de Sagunt «haja anat per lliure» amb la Senda Blava i demana col·laborar amb Canet

0
1850
Els regidors de Ciudadanos de Sagunt i de Canet han visitat el delta del riu

El regidor de Cs a Sagunt, Raúl Castillo, ha denunciat que “l’alcalde, Quico Fernández, de Compromís, està prevalent l’interés electoralista sobre el general”

Els regidors de Ciutadans (Cs) de Canet d’en Berenguer, Vicente Bayona i de Sagunt, Raúl Castillo, han reivindicat “un projecte comú perquè la sendera blava siga sostenible i respectuós amb el medi ambient”.

Bayona ha criticat que “Sagunt haja anat per lliure i no haja comptat amb Canet per a donar el vistiplau a un projecte, que ja ha començat la licitació”. “Si Cs governara hauríem dialogat amb els nostres veïns per a consensuar un projecte que beneficie a tots dos municipis”, ha assegurat.

En la mateixa línia, Castillo ha denunciat que “l’alcalde, Quico Fernández, de Compromís, està prevalent l’interés electoralista sobre el general”. “Improvisar a contrarellotge per a deixar una sendera a mig fer és irresponsable”, ha destacat Castillo, qui també ha recordat que “el manteniment i adequació del delta del Palància res té a veure amb aquest projecte”. “Estem parlant de dues actuacions diferents, que Compromís embene com a tótum revolútum per a despistar a la ciutadania”, ha indicat.

Els edils han visitat el delta juntament amb la diputada provincial de Cs, Mamen Peris, qui ha advertit que “els municipis no poden actuar com a illes i menys quan estan units pel litoral i un paratge natural”. “La senda blava no pot dependre d’interessos partidistes, no té cap sentit que no es projecte íntegrament”, ha conclòs.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí