Císcar – Borriana aconseguix el Ninot Indultat Infantil 2019

0
1882

Amb 5385 vots el ninot de Císcar-Borriana aconsegueix lliurar-se de les flames de la Cremà el pròxim 19 de març

Esta vesprada es clausurava l’Exposició del Ninot de les falles 2019. Com és costum, el catorze de març els xiquets i xiquetes del món faller es reuneixen al Museu de Ciències Princep Felipe per a recollir els ninots infantils i portar-los a les seues falles per a la plantà. Però abans d’això es vivien molts nervis per saber quin seria el xicotet ninot que aquest anys es lliuraria del foc de la nit de Sant Josep.

Aquest any, després de comprovar els vots de milers de visitants, hem sabut que el ninot que més ha agradat ha sigut el de la falla Císcar-Borriana, per la qual cosa es converteix en el ninot indultat infantil 2019, passant a la història de la nostra festa i aconseguint creuar les portes del museu faller, on es trobarà en un lloc privilegiat quan acaben les nostres festes.

En segon lloc ha quedat el ninot de la falla Barri Beteró amb 5265, i finalment, completant el podi el ninot de la falla Exposició-Micer Mascó amb 2547 vots, en tercer lloc.

Amb tot açò, s’ha viscut una vesprada d’alegria i emocions que marquen l’inici d’una vesprada i nit de treball per a totes les comissions i artistes que a estes hores s’empren a fons per a poder tenir, demà de matí, plantades les falles infantils de les seues comissions. Enhorabona a tots!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here