S’obri al trànsit la circumval·lació que unix l’Alcúdia de Crespins amb Canals

0
1282
Els alcaldes van visitar la nova circumval·lació

Es tanca una de les fases més esperades pels veïns en les obres que està realitzant l’ADIF del tram ferroviari de la línia entre l’Alcúdia de Crespins i Moixent

Este dijous 21 de setembre, els alcaldes, regidors, tècnics i veïns van assistir a l’obertura simbòlica de la via interurbana entre l’Alcúdia de Crespins i Canals amb la retirada de les tanques. Enrere va quedar la passarel·la elevada projectada i firmada en el primer projecte que l’actual consistori de l’Alcúdia de Crespins va aconseguir revertir després de llargues negociacions amb l’Administradora d’Infraestructures Ferroviàries (Adif). Un pas elevat que es va substituir per un pas subterrani cofinançat per ADIF, la Diputació Provincial de València i el propi ajuntament, una lluita perquè no es partira el dos el poble de l’Alcúdia de Crespins que a poc a poc va donant passos en benefici de tots.

Tècnics municipals van advertir dels problemes que es poden organitzar en la nova circumval·lació per l’elevat va transitar que rebrà la zona; per la qual cosa l’Administradora d’Infraestructures Ferroviàries s’ha compromés, després d’escoltar als alcaldes implicats, ha realitzar una rotonda en la nova via que es troba entre l’Avinguda Corts Valencianes de Canals i el carrer Urbanizació el Palleter de l’Alcúdia de Crespins. Així s’ha comunicat esta setmana responsables d’ADIF als alcaldes d’ambdós municipis; Pepe Garrigós i Ricardo Requena, alcaldes de l’Alcúdia de Crespins i Canals respectivament. Els alcaldes es van comprometre al seu torn a facilitar a ADIF els estudis necessaris per a l’execució de la rotonda que pretén facilitar el dia a dia dels veïns.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here