Els centres educatius de Vallada llancen una cançó per a la 27a Trobada d’Escoles de la Costera

0
5479
Imatge del vídeo realitzat a Vallada

L’organització de la trobada a Vallada també impulsa el sopar de presentació de la cita que tindrà lloc el pròxim divendres 28 d’agost

Els centres educatius de Vallada han gravat una cançó i han editat un ‘Lip Dub’ per convidar a assistir a la 27a Trobada d’Escoles en Valencià de la Costera que se celebrarà el 6 de maig a esta localitat.

D’una altra banda el conjunt de col·lectius que oranitzen la trobada (comunitat educativa, Ajuntament, associacions i empreses) també està impulsant el sopar de presentació de la trobada. Així proposen que siga «un acte participatiu obert a tota la nostra comunitat educativa i social i, per tant, a un preu molt raonable (15 €)».

El Sopar de la Trobada tindrà lloc el divendres 28 d’abril, a les 21h, al pavelló de l’IES de Vallada. En esta cita es presentarà el programa de la 27a Trobada, es recordarà la 8a trogada, la de 1998, que també va tindre lloc a Vallada, i finalment tindrà lloc l’arribada d’En Quixot a Vallada amb l’espectacle ‘Ficció de ficcions’ (a càrrec de SG Teatre), acte que tindrà lloc a l’edifici de la Societat Unió Protectora Musical.

A continuació eferim el vídeo confeccionat pels centres educatius de Vallada:

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí