El Centre Cultural Caixa Ontinyent va rebre 20.000 visitants en 2017

0
1856
Un dels actes de l'any passat al Centre Cultural Caixa Ontinyent

Les dependències han allotjat 188 activitats amb la participació de 113 col·lectius confirmen el dinamisme del centre en els seus set anys en funcionament

Prop de 20.000 persones han assistit al Centre Cultural Caixa Ontinyent durant el 2017, un any que ha albergat 188 activitats en les quals han participat 113 col·lectius diferents i que confirma el dinamisme del centre en estos set anys en funcionament.

Al llarg de l’any ha acollit 10 exposicions, 39 conferències, 31 concerts, 9 activitats formatives, 10 projeccions i 89 esdeveniments més entre reunions diverses i activitats internes de la pròpia caixa.

En 2018 es preveu mantenir la quantitat i varietat en la seua activitat. Així, entre les activitats previstes més immediates es troba la conferència “La Física en pantalons vaquers” del programa Unisocietat (18 de gener), el cap de setmana de “Meditació i Salut” organitzat pel Centre d’Estudis de Budisme Tibetà a Ontinyent (del 26 al 28 de gener), les jornades de l’Escola de pares organitzades per l’Associació per a l’Educació i la Inclusió de Persones en l’Espectre Autista, INCLOU-TEA (de gener a juny en diferents sessions), i l’exposició “Històries de Baaneere” de Xavi Ferragut (del 2 al 25 de febrer).

Caixa Ontinyent va posar en funcionament el Centre Cultural Caixa Ontinyent en el 2010 com a emblema del 125 aniversari. En estos anys, el centre ha acumulat gran quantitat d’actes i activitats, convertint-lo en un referent cultural a Ontinyent i a la Vall d’Albaida.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí