Centenars d’espectadors gaudeixen Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

0
87

Centenars d’espectadors gaudien estos dies de la represa del XI Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent, que incloia des del passat divendres diversos espectacles a càrrec de les companyies Vaivén Circo, l’Horta Teatre i Mumusiccircus. La regidora de Turisme i coordinadora del festival, Sayo Gandia, explicava que “l’acollida està sent bona i el públic tant menut com gran un any més està gaudint d’aquest festival que ja és un clàssic modern d’estes dates a Ontinyent. Divendres va ser al Llombo, aquest dilluns a Sant Rafel, i als propers dies també als barris de Sant Josep, Poble Nou i La Vila”, assenyalava.

En concret, després de l’espectacle inaugural a la Plaça de la Concepció el dia 17 amb “Le Théatre Jaleo” i al Parc Vicent Andrés Estellés el 18 amb “d’Es Tro”, el passat divendres actuava la companyia granadina “Vaivén Circo” a la Plaça de la Coronació, amb mb l’espectacle “Esencial” i una espectacular escenografia inspirada en el joc de l’arc de Sant Martí de Waldorf. Aquest dilluns pel matí era torn per a “L’Horta Teatre” i l’espectacle “Horta” al parc de Pere IV, un recorregut a través de diferens espais transformats en horta, on els xiquets i xiquetes i els seus sentits eren els protagonistes. També al Parc de Pere IV es comptava aquest dilluns anb “Mumusiccircus” i el seu original i artesanal joc de golf.

Dimarts 27 serà torn des de les 12 :30 hores al parc del Mestre Ferrero per a “Tanque Gurugú”, un espectacle amb pallassos i un carro de combat de Asaco Producciones que involucra al públic en una història en la que s’imposa l’amor, la música i la llibertat. Ja per la vesprada la mateixa companyia posarà en escena l’espectacle “Ridi Pagliaccio” a les 18:30 hores al Parc del Mestre Ferrero, una òpera original que barreja elements de clown, cant, teatre, circ i pantomima. Els següents espectacles seran “El Gran Circo de la Vida” (dimecres 28 a les 18:30 hores a la Plaça de Sant Domingo); i “Disparatario Circ” (dijous 29 a les 17:30 hores a la Plaça de Sant Roc, a la mateixa hora i lloc a la que es comptarà amb una ludoteca de jocs de fusta). Sayo Gandia animava a la ciutadania “a eixir al carrer i gaudir del Festival i de tots els atractius que ofereix la ciutat en estes dates dins la campanya Ontinyent Il·lusiona”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí