Centenars de piragües tornaran a navegar el Xúquer a Alzira amb la segona Escola de Riu

0
1309
Els alumnes d'Alzira practiquen piragüisme a l'Escola de Riu.

Més de 350 alumnes s’han inscrit en aquesta activitat recorre el riu amb piragües, des del 23 de maig fins al 20 de juny, en un ambient de convivència

Dilluns que ve, 23 de maig, i fins al 20 de juny de 2022, es desenvoluparà la segona Escola de Riu, iniciativa impulsada per l’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, i que compta amb una subvenció de la Direcció General d’Innovació Educativa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a la realització d’esta activitat.

Enguany participaran més de 350 alumnes dels IES Jose María Parra, Murta i Rei en Jaume, així com del Col·legi Carmen Picó. L’objectiu d’esta activitat és fomentar l’exercici en la naturalesa, la sociabilitat i la presa de consciència entorn de la importància del riu com a ecosistema i patrimoni a conservar.

A més, cal recordar que seguix oberta la inscripció per al 60 descens popular del Xúquer, amb activitats el dissabte dia 4 de juny (descens Sumacàrcer-Antella), i el diumenge dia 5 de juny (descens Alzira-Algemesí).

En el cas del descens amb inici a Alzira, cal indicar que enguany el punt de partida serà l’esplanada situada al costat del riu, sota el pont de Ferro, la qual cosa afig un

al·licient més per a participar-hi, bé amb caiacs aportats per l’organització, bé amb caiacs o taules de pàdel surf homologades, aportades pels mateixos participants.

El termini d’inscripció finalitza el pròxim dia 30 de maig i els preus oscil·len entre 5 euros per als qui descendisquen amb mitjans propis o els 10 euros per als qui utilitzen els recursos de l’organització.

Més informació en: www.mychip.es/evento/60-descens-del-xuquer-60

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí