El Cementeri de Carcaixent es prepara per a Tots Sants

0
291
Cementeri Carcaixent
Cementeri Carcaixent

El cementeri de Carcaixent disposa des d’esta setmana de tres cadires salva-escales que permeten l’accés als nínxols de la part superior, donant així resposta a una demanda de la ciutadania que trobava dificultats per visitar la part superior dels pavellons. De cara a la festivitat de Tots Sants també s’han realitzat algunes actuacions de millora i condicionament de les instal·lacions com la neteja del solar adjacent per facilitar l’aparcament durant estos dies de major afluència de visitants.

El regidor de cementeri, Ivan Martí, ha aprofitat per fer balanç de totes les intervencions realitzades en els dos últims anys, orientades, com ha explicat, a “que el Cementeri no sols es mantinga en bon estat, sinó que es millore el servei que es presta a la ciutadania”. Així, des des de 2015 s’han invertit prop de 500.000 € en les instal·lacions municipals que han possibilitat millorar l’accessibilitat, a més de les amb les cadires elevadores, amb la construcció de voreres que connecten els diferents pavellons fent així tot el recinte del cementeri accessible per a persones amb mobilitat reduïda. També s’han construït 80 nínxols dobles, 100 senzills i 60 columbaris i s’ha ampliat el recinte municipal per a poder continuar donant servei en els pròxims anys.

Ivan Martí, ha apuntat que l’objectiu de les millores d’accessibilitat responen a “una necessitat present des de fa molt de temps entre les veïnes i veïns de Carcaixent que no hi podien acudir a visitar els seus familiars amb la normalitat amb què s’hauria de poder fer”. Martí també ha afegit que l’Ajuntament, a més d’haver intensificat els esforços per la festivitat de Tots Sants, “seguirà treballant per poder tenir les instal·lacions en un estat òptim que garantisquen un bon servei als veïns i veïnes», és per este motiu que ha agraït al personal municipal que ha treballat i treballa per a que així siga.

 

Serveis extraordinaris per Tots Sants

Per altra banda, el regidor ha explicat que, amb motiu de l’afluència de visitants en estes dates, s’ha posat en marxa un dispositiu especial de Policia, Protecció Civil i Brigada per tal que es puga visitar el Cementeri amb total comoditat i seguretat. D’igual  manera, per facilitar l’aparcament, s’ha habilitat una zona a la part posterior de les instal·lacions del cementeri. A més, des d’ahir s’ha ampliat l’horari del Cementeri per a facilitar les visites i s’obrirà de forma ininterrompuda, sense tancar a migdia, de 8:30 a 18:00 hores del 27 d’octubre a l’1 de novembre. Paral·lelament, s’ha habilitat un servei d’autobusos al Cementeri amb eixida cada hora, aproximadament, des de diferents punts de la localitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here