Celebrada la modalitat vent-metall del 18é Concurs de Jóvens Intèrprets ‘Ciutat de Xàtiva’

0
1061
Jurat i guanyadors del concurs de vent-metall

Els guanyadors han estat David Soriano, Vicente Manuel Cascales i Sergio Martín en cadascuna de les tres modalitats disputades

D’un total de 30 participants vinguts de diversos punts de la geografia espanyola que van afrontar la primera fase del concurs amb la interpretació d’una obra obligada, 14 van ser els finalistes que van encarar la segona fase del certamen amb la interpretació d’una obra d’elecció lliure.

El tribunal encarregat de qualificar i premiar les diferents modalitats, que en aquesta edició ha estat format per Juan Bautista Abad (president i especialista de trombó), Alfonso Faus (esp. de trompeta), Lorenzo Llovet (esp. de tuba) i Vicent Llopis (esp. de trompa), va acordar, per unanimitat, atorgar els primers premis a: David Soriano Sánchez, intèrpret de tuba, de 22 anys i procedent d’Albacete, premiat en la modalitat A amb diploma, trofeu i 1.300 euros; Vicente Manuel Cascales Mogica, intèrpret de trombó, de 21 anys i procedent de Callosa de Segura, premiat en la modalitat A amb diploma, trofeu i 1.000 euros; Sergio Martín Mora, intèrpret de trompeta, de 14 anys i procedent de Cobisa, premiat en la modalitat C amb diploma, trofeu i 800€. L’accèssit, valorat amb 450 euros, va ser per a Josep Gómez Alemany, intèrpret de trompeta, de 19 anys i procedent de Madrid, premiat en la modalitat B.

El proper cap de setmana, 3 i 4 de març, el la Casa de la Cultura albergarà les audicions d’instruments de corda fregada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here