El CEIP Calixt III de Canals rep una subvenció de 85.000 euros de la Diputació de València


0
1292
Algunes de les finestres del centre tenen 80 anys, tants com l'escola

Des de Canals es destaca que l’ajuda servirà per canviar les finestres exteriors, que tenen 80 anys, igual que el centre educatiu

L’escola pública Calixt III de Canals es veurà beneficiada amb 85.000 euros de les ajudes directes que la Diputació de València atorgarà als ajuntaments dins el Pla Municipal de Manteniment d’Escoles. Unes ajudes que permetran canviar portes i finestres de 44 centres educatius, un d’ells el centre canalí, amb l’objectiu de millorar les escoles i contribuir també a aconseguir més eficiència energètica.

En concret, Diputació destinarà 85.000 euros per a canviar les finestres i portes del col·legi, alhora que satisfarà una vella reivindicació al substituir-se les finestres exteriors, que tenen, com el centre, 80 anys d’antiguitat. «Les nostres demandes han sigut escoltades.

Amb aquesta actuació, com ha assenyalat l’alcalde Joan Carles Pérez, se substituiran les antigues portes i finestres i s’hi col·locaran de noves, a més a més, amb aquest canvi s’evitarà el malbaratament de recursos energètics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here