El CEIP Ausias March de Sagunt obrirà un aula d’infantil de 2 a 3 anys el pròxim curs

0
1310
CEIP Ausias March de Sagunt

El departament d’Educació de l’Ajuntament informa sobre l’inici del procés d’escolarització d’infantil i primària per al pròxim curs

El departament d’Educació de l’Ajuntament de Sagunt ha informat sobre el procés d’escolarització d’infantil i primària per al curs 2018/2019. Es podran presentar sol·licituds d’escolarització per als xiquets i xiquetes nascuts entre 2013 i 2017, tots dos inclusivament, o qualsevol escolar que desitge el canvi de col·legi.

El regidor José Manuel Tarazona explica que entre les principals novetats del pròxim curs destaca l’obertura d’un aula experimental de 2 a 3 anys en el CEIP Ausiàs March. A més a més també està la incorporació de la jornada contínua en el CEIP Victoria i Joaquín Rodrigo. Des del departament d’Educació s’han realitzat reunions d’escolarització durant la setmana passada tant a Sagunt com al Port de Sagunt.

Terminis

La publicació de vacants per a l’admissió d’alumnat estarà disponible en la pàgina web www.ceice.gva.es el 17 de maig. La presentació de sol·licituds al centre sol·licitat en primera opció es podrà realitzar del 17 al 24 de maig, i la publicació de les llistes provisionals en el centre sol·licitat en primera opció es farà el 4 de juny.

Del 4 al 6 de juny es podran presentar reclamacions a la direcció o titularitat dels centres, i la publicació de les llistes definitives en el centre sol·licitud en el centre sol·licitat en primera opció es farà el 13 de juny. Les al·legacions contra les llistes definitives d’alumnat admés es podran presentar del 13 al 15 de juny (tots dos inclusivament) en el cas dels centres públics.

La resolució a les reclamacions a les llistes definitives es farà fins al 28 de juny, i el termini de formalització de matrícula es podrà fer del 14 de juny al 2 de juliol.

La informació per a les famílies sobre l’escolarització per al curs 2018/2019 està disponible en el següent enllaç:

http://www.aytosagunto.es/es-es/ayuntamiento/servicios/culturaeducacion/educacion/paginas/escolarizacion.aspx

La documentació que hi ha que presentar inclou una única sol·licitud per duplicat, que es pot emplenar de forma telemàtica, encara que igualment s’haurà d’entregar juntament amb la resta de documentació en el centre educatiu de primera opció.

Els documents a aportar junt a la sol·licitud inclouen circumstàncies com el fet que hi haja germans o germanes de l’alumne en este centre, que els seus pares o mares treballen en ell, dades sobre el domicili i la renda de la unitat familiar, possible discapacitat dels alumnes, germans, pares, mares o tutors legals i títol oficial de família nombrosa o família monoparental.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here