CCOO nega que les urgències de l’Hospital d’Ontinyent estiguen a ple rendiment

0
2365
Hospital d'Ontinyent

Les noves sales d’observació de pediatria i d’adults romanen tancades per la falta de dotació de personal

La Secció sindical de CCOO a Ontinyent insisteix que Servei d’Urgències de l’Hospital no està a ple rendiment, com informa una notícia de la web de l’Ajuntament de la localitat. Aquest sindicat ja va denunciar el passat mes de març que aquest servei, que ha renovat les seues instal·lacions, no disposava del personal necessari per al seu correcte funcionament i a dia de hui continua sense aquesta dotació.

Les reformes efectuades (inaugurades per la consellera al desembre) i el nou material no poden utilitzar-se per mancada plantilla, perquè l’ús de les noves instal·lacions funcione a ple rendiment (després de nou mesos des de la seua reobertura) seria necessària la contractació d’un mínim de 6 infermeres/s, 5 tècnics/es de personal auxiliar d’infermeria i 1 celador/a, a més de la dotació corresponent de personal facultatiu.

Les noves sales d’observació de pediatria i d’adults, destinades a evitar l’espera dels pacients en els passadissos, romanen tancades per la falta de dotació de personal. Concretament la Sala d’Observació d’Adults s’ha reconvertit en una Sala de Tractaments i la de pediatria roman clausurada.

Així des de CCOO tornen a exigir «un major grau d’implicació amb aquest Departament de salut, i en concret, demandem que es dote de la plantilla adequada tant al servei de com a la resta de serveis del Departament de Salut de Xàtiva-Ontinyent, que continuen deficitaris en dotació de personal».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí