CCOO xifra en un 75% el seguiment de treballadors valencians de la vaga en la indústria del tèxtil

0
956
Imatge de la protesta davant la seu d'ATEVAL

La jornada de protestes s’ha convocat per la no acceptació de la patronal que els sous siguen d’un mínim de 14.000 euros a l’any

La secció de indústria del sindicat CCOO-PV ha xifrat en un 75% el seguiment a el País Valencià de la vaga en el sector del tèxtil-confecció convocada per a aquest dijous 19 de juliol a nivell estatal.

La vaga, convocada per aquest sindicat, ha cridat a un total de 20.000 persones del sector a la vaga fonamentalment en protesta contra la patronal perquè “un sector en creixement, les empreses del com que han generat més de 900 milions d’exportacions en 2017, no pot mantenir salaris per sota dels 14.000 euros anuals”.

La vaga s’està desenvolupant des de les 22h d’aquest dimecres, quan començava el primer torn que entra dins de la jornada de protestes. A més CCOO ha convocat una concentració a les 11h davant la seu de la patronal del tèxtil ATEVAL (Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat València) a Ontinyent per a fer visible la jornada de vaga. A aquesta concentració principal assistirà el secretari general de CCOO d’Indústria estatal, Agustín Martín, i el seu homòleg a el País Valencià, Javier Galarza.

CCOO ja està mostrant vídeos de la concentració davant d’ATEVAL a Ontinyent per mostrar el seu rebuig a la posició de la patronal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here