Cau una banda que va robar cinc tones de roba usada a Benigànim

0
430
Imatge de la roba recuperada per la Guàrdia Civil
Imatge de la roba recuperada per la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil Guàrdia Civil que suposadament van robar cinc tones de roba de segona mà pel valor de 24.000 euros en un magatzem de Benigànim, segons ha informat en un comunicat el cos armat, que ha recuperat les peces i li les ha retornat al propietari.

L’operació ‘Noguera 4’ va començar a principis de mes, quan es va conèixer el robatori de quasi 5.000 quilos de roba en un magatzem de la localitat de Beniganim.

Durant les recerques, els agents van descobrir que tres persones anaven a realitzar una venda de gran quantitat de roba a Ontinyent.

Amb eixa dada, la Guàrdia Civil ha pogut detenir a aquests quatre individus just en el moment en el qual intentaven vendre dues tones de la roba que havia sigut sostreta del magatzem de Benigànim.

Després de registrar unes dependències, els agents han recuperat altres 2.850 quilos, per la qual cosa s’ha trobat la roba pràcticament íntegrament i s’ha lliurat al seu propietari.

Els detinguts, d’entre 27 i 51 anys, han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Ontinyent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here