Cau part d’una casa a Moixent a causa de les fortes pluges

0
1241
Imatges de la casa abans i després de la caiguda parcial.

Després d’aparéixer unes fissures a l’immoble situat a la vessant del barranc del Cànyoles ha caigut la part de la terrassa i del magatzem

Les fortes pluges del passat cap de setmana han causat danys materials en caure part d’un immoble al nucli urbà de Moixent. La casa, situada a una vessant del barranc del riu Canyoles mostrava uns desperfectes que han acabat en una caiguda parcial.

Segons explica l’Ajuntament una veïna del Carrer Escalinata va demanar ajuda policial perque analitzara unes fissures que havien sorgit a la zona de la terrassa i baix magatzem.

Després de realitzar-se un primer anàlisi s’ha avisat als bombers i tècnics municipals perquè analitzaren les fissures donada la seua evolució. Així i tot no s’ha pogut impedir una solsida de terra ha fet enfonsar-se la terrassa i el baix magatzem provocant que aquests hagen caigut al barranc del Riu Cànyoles.

Els bombers van desallotjar a la veïna afectada i van recomanar a la resta dels inquilins del Carrer Escalinata que tenien la part posterior al Riu Cànyoles, que utilitzzren els espais davanters.

El succés s’ha produït després de que es produiren unes precipitacions a Moixent de 45 l/m² en una nit i 340 l/m² des del passat dilluns 14 de març.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí