Catarroja multa al 37% dels conductors en una campanya d’inspeccions

0
1885

La Policia Local de Catarroja, en coordinació amb la Direcció General de Trànsit, ha realitzat entre el 15 i el 21 de gener una campanya de control de les condicions del parc mòbil.

En total, s’han revisat 97 vehicles i s’han imposat 36 denúncies, un 37% del total. L’objectiu principal de la inspecció ha sigut revisar que els pneumàtics i les llums es trobaren en bones condicions. Així mateix, la Policia també ha revisat que la placa de matrícula puga identificar-se correctament, que el parabrisa no presente danys i que les persones que condueixen el vehicle compten amb tota la documentació obligatòria: el permís de circulació, l’assegurança i l’adhesiu de la Inspecció Tècnica de Vehicles.

De les 36 denúncies, la majoria d’elles han estat causades per no haver passat la ITV, precisament. Un total de 28 vehicles han sigut sancionats per esta raó. A més, s’han imposat 4 denúncies a conductores i conductors per no comptar amb el segur obligatori. Per últim, una persona ha sigut multada per conduir sense tindre el permís de circulació en vigor.

A més, la inspecció també ha determinat que dues persones circulaven baix l’efecte de les drogues i una altra superava la taxa d’alcoholèmia permesa, les quals també han sigut denunciades.

 

 

 

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí