Castelló de Rugat i conselleria col·laboren en una nova residència i centre de dia per a majors

0
1928
Imatge de la reunió de l'alcalde de Castelló de Rugat en la conselleria

El nou centre s’ubicarà sobre una parcel·la de 8.872 metres quadrats de Castelló de Rugat i donarà serveis a tota la comarca de la Vall d’Albaida

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i l’Ajuntament de Castelló de Rugat han començat a treballar en el projecte conjunt per a la construcció i engegada d’una residència i centre de dia per a persones majors en situació de dependència en la localitat.

Així ho ha anunciat la secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Helena Ferrando, després de la reunió que ha mantingut amb l’alcalde de Castelló de Rugat, Antonio Escaires, per a planificar les actuacions necessàries a seguir i els terminis d’execució del projecte. A la trobada ha assistit també la directora general de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència, Mercé Martínez.

Ferrando ha assenyalat que el ple municipal de l’ajuntament ja ha aprovat la cessió a la conselleria dels terrenys on se situarà la futura residència i centre de dia. Es tracta d’una parcel·la de 8.872 metres quadrats, dividida en dues parts d’1.278 i de 7.594 m² que es destinaran a la construcció del centre de dia i de la residència respectivament.

La secretària autonòmica ha mostrat la seua “satisfacció per aquest projecte que naix del treball conjunt i de la col·laboració entre ambdues institucions i que beneficiarà no solament als veïns de Castelló de Rugat, sinó també als de tota la comarca”.

Amb la cessió dels terrenys per part de l’Ajuntament de Castelló de Rugat, els tècnics de la Conselleria d’Igualtat començaran a elaborar el projecte per a poder iniciar les obres de construcció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here