Castelló de Rugat comença les seues festes este dijous amb la presentació de les festeres i festers 2018

0
1728
Cartell de Festes de Castelló de Rugat

Enguany es torna a la ubicació de la Plaça de la bassa per a la celebració de molts dels moments importants de les festes

Este dijous 16 d’agost Castelló de Rugat viurà un dels moments més intensos de les Festes d’Agost, el moment del seu inici, la Presentació dels festers i festeres 2018. Amb el Pregó que començarà a les 20:30 de la vesprada i la posterior presentació, la localitat dona per encetades les festes d’agost.

“Vam començar ja des de principis de mes ha realitzar activitats de trobada entre el veïnat i de moment la valoració és molt positiva”, comenta Antonio Esquinas, alcalde de Castelló de Rugat. “Els festers i festeres d’enguany estan fent una demostració de bon treball i organització i això és sempre d’agrair, sense oblidar”, remarca Esquinas, “la importància de la convivència durant els dies grossos de les festes”.

El moment més gran de la Festa és sense dubte l’entrada de Moros i Cristians que se celebra el pròxim dissabte 18 a partir de les 19 de la vesprada a la que enguany es suma una nova filà, “els arquers”. “Este és el tercer any consecutiu que un nou grup de veïns de Castelló crea noves filaes, símptoma del bon ambient i les ganes de participar de la festa del que ens sentim ben orgullosos”, felicita l’alcalde.

Enguany cal afegir altra novetat, i és que es torna a la ubicació de la Plaça de la bassa per a la celebració de molts dels moments importants de les festes. “A Castelló ens havíem proposat el repte d’anar canviant d’espais en les diferents edicions de festes, però sembla que hem trobat el lloc idoni i enguany tornem a la plaça de la bassa”, explica Esquinas, “sembla que ha agradat l’espai, ja que han estat els propis festers els qui l’han sol·licitat. Per això repetim, i fins i tot ens plantegem mantindre’l com a espai oficial”.

Per acabar, l’alcalde de Castelló ens proposa “divertir-nos, participar de la festa i arrimar-nos a Castelló en els seus dies grans per ser testimonis d’allò que la població i els festers i festeres han organitzat durant un any per fer de les Festes d’Agost una cita irrepetible”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here