Carta oberta del PSPV de l’Olleria a Javier Abero (PP)

0
2032

Carta oberta a Javier Albero, president del PP de l’Olleria, portaveu en l’ajuntament del Partit Popular i regidor d’Urbanisme.

Tres càrrecs, tres trages grans, 3 enganys.

Diem president, per dir alguna cosa, ja que en les eleccions al càrrec, es va procurar per tots els mitjans que fóra l’únic aspirant al càrrec ( no fóra que no isquera triat). Volguérem dir-li al senyor Albero, que desperte. Que desperte d’eixe mal somni que està vivint. Moltes vegades pareix que no sap on esta, ni quin objectiu té. Simplement fa la sensació d’estar en terra de ningú.

No està complint les expectatives dels votants del Partit Popular de l’Ollería, no està complint allò que s’espera d’ell com a president, ni respecte a l’executiva local, ni amb els afiliats, tampoc amb els simpatitzants, i molt menys amb els votants. Simplement no existix.

I com a portaveu?

I com a portaveu?
Puff, fuig de donar qualsevol explicació, no dóna la cara a les preguntes que se li formulen en els plenos. No dóna la cara a les qüestions més elementals com a portaveu.

Ix sempre per peteneres, amb contestacions pròpies d’edats immadures.

I les mocions que presenta en els plens? De rialla. Utilitza les formules dels mals estudiants de «còpia i pega», de tal manera que tot allò que li envien per correu electrònic des de València, es limita a posar el seu nom en l’espai en blanc que li deixen, i se’n va corrent al registre d’entrada de l’ajuntament i ho presenta com si fóra obra d’ell. Resulta que a vegades ni llig l’escrit que presentarà. Simplement posa el seu nom i firma. Quedant tan satisfet de la seu «gran labor», quan després en els plenos queda en evidència que ni tan sols ha llegit en la seua integritat les mocions que presenta.

Anem a veure, ni els llig, ni es documenta.

Li aconsellem que llija, sí, almenys que els llija integrament, no li passe com en l’últim pleno. Mire Sr. Albero, així, vosté no fa una altra cosa que el ridícul, vosté que pensava que havia quedat com un intel·lectual que té la capacitat de redactar un escrit ple de contingut, i en canvi ja veu com va quedar… almenys documente’s sobre allò que pretén que parlem.

Javier Albero president PP l'Olleria
Javier Albero

Dos coses van quedar en evidència, primera, que només du a terme l’activitat de «còpia i pega» sense l’honradesa intel·lectual de llegir-se els fulls que presenta.

Li ho va posar molt fàcil al nostre portaveu Héctor Such, de demanar-li que almenys llija allò que li donen perquè presente en el registre.

Segon, per favor Sr. Albero, faça el favor de documentar-se un poc sobre aquelles mocions que pretén dur a terme.

Almenys per dignitat i amor propi. Mire Sr. Albero el problema que té vosté és que va «de bulto».

I com a regidor d’urbanisme? Ací no hi ha paraules per a descriure-ho. Molt d’utilitzar els termes «amic» «xaxi», molt d’anar de simpàtic, de xic «resuelvelotodo» però lamantablement res de res, i repetim res de res. I ens quedem curts.

També va de «bulto», i açò és molt més greu, perquè si com a president del PP no cobra, ni com a portaveu del PP en els plenos tampoc, en canvi com regidor d’urbanisme si que cobra 500 i escaig d’euros al mes.

I on està el treball fet? On està? Com Deia Joan Monleón en aquell programa, «I els diners? On estàn?»

El Pla General pagat amb els diners de tots els ciutadans i desenrotllat fa 7 anys pel seu propi partit ho ha anul·lat en la seua totalitat, deixant en evidència a l’equip de govern també del Partit Popular, que li va precedir en l’ajuntament.

No està vosté fent res de res, i repetim perquè no quede cap gènere de dubte, res de res, en estos dos anys i quasi mig que porta vosté governant al capdavant d’urbanisme en l’ajuntament.

El problema és que no fa res, ni tampoc deixa fer. I dels dos projectes empresarials que el nostre grup va aportar a l’ajuntament, en un es va desvincular sense col·laborar res en absolut, i de l’altre que era moltíssim més important, l’única cosa que vosté ha fet és posar traves, bloquejar la presència a les reunions de l’alcalde i tinent d’alcalde, i a la fi del seu propi partit. I al final el grup inversor que estava interessat, ja li va dir a vosté en l’última reunió en l’ajuntament, sí aquella que li van fer les orelles roges, i bén roges, que si no requalificava en Conselleria, el milió de metres que ells estaven interessats en el termini màxim de tres mesos, s’oblidaven definitivament del projecte per a l’Ollería. I així ha sigut.

Volem destacar la seua desídia, la seua falta de ganes d’afrontar els problemes que afligixen al poble, la seua deixadesa i abandó d’aquells projectes que pogueren ajudar a pal•liar la situació lamentable de falta d’oportunitats de treball que estan patint els ciutadans.

Vosté seguisca amb les seues expressions «xaxi», «amic» , i anant de xic «resuelvelotodo», però la primera cosa que ha de fer és preocupar-se per desenrotllar les tasques que se li han encomanant com a regidor d’urbanisme, i de medi ambient. En compte de jugar a «mares i a filles», i adone’s d’una vegada on està, i què se li demana que faça, deixe’s ja d’una vegada de jugar a anar de «bulto». Desperte d’una vegada.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí