Carrícola i Terrateig reben 32.000 euros del Pla Adicional del PPOS de la Diputació

0
827
Terrateig
Terrateig farà obres d'urbanització a la localitat

Les localitats de Carrícola i Terrateig han començat a executar les obres incloses en el Pla Adicional al Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) de 2009 i aprovades el passat mes de desembre. En total estos pobles rebran de la Diputació de València una subvenció de 32.000 euros per executar obres d’urbanització i de millora mediambiental.

Per una banda Carrìcola ha rebut una subvenció de 17.000 euros per condicionar el paratge mediambiental de les Arcades. El cost total d’esta obra serà de 20.000 euros, inversió que completarà el consistori amb una partida de 3.000 euros.

Per l’altra Terrateig està urbanitzant el Carrer Constitució del seu nucli amb un pressupost total de 17.647,06 euros, dels que la Diputació de València n’aporta 15.000.

Segons ha explicat el diputat de Cooperació Municipal, Juan José Medina, «l’aprovació d’estes obres era necessària i urgent, ja que havien sorgit peticions per part d’estos dos ajuntaments sol·licitant subvencions per infraestructures que era necessàries executar, que havien sorgit amb posterioritat a l’aprovació dels PPOS i que havien de realitzr-se quan més prompte millor».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí