La carretera CV-655 entre Ontinyent i el Pou Clar estarà tallada durant sis dies per obres de millora

0
2003
Diputació ha recomanat un itinerari alternatiu

Diputació invirteix 115.000 euros en millorar el sistema de contenció del pont sobre el Pou Clar, intervenció que requereix tallar al trànsitla carretera entre Fontanarsdels Alforins i la CV-81

Amb motiu de les obres de millora del pont sobre el Pou Clar, la carretera CV-655 romandrà tallada al trànsit entre Ontinyent i el Pou Clar, des d’este dimecres 9 de gener fins el properdimarts dia 15, en horari diurn. La pròpia diputació ha recomanat un itinerari alternatiu pel Carrer Carril, CV-660.

En l’actualitat, el pont sobre el Pou Clar en la CV-655 no disposa de sistema de contenció de vehicles, només una barana escalable que a més es troba feta malbé degut a l’acció de la climatologia i dels impactes de vehicles. Per solucionar-ho, l’Àrea de Carreteres de la Diputació de València ha programat la col·locació d’un nou sistema de contenció tipus N2, a més de la substitució de la barana actual per una no escalable. Adicionalment, es repararan els desperfectes existents en la losa del pont, provocats per impactes de vehicles.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí