Carolina Pérez Bosch ja és la fallera major de Tavernes del 2017

0
749

L’exaltació de la fallera major de Tavernes del 2017, Carolina Pérez, va comptar amb la presència de l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, regidors de la Corporació Municipal, altres autoritats locals i la fallera major de València, Raquel Alario.

La Casa de la Cultura de Tavernes va ser anit l’escenari de l’exaltació de la fallera major de Tavernes del 2017, Carolina Pérez Bosch, a qui l’alcalde de Tavernes i president nat de la Junta Local Fallera, Jordi Juan, va imposar la banda.

L’alcalde va donar l’enhorabona a la màxima representant de les falles de Tavernes i al president, Salva Talens, i va recordar  que “representar el poble de Tavernes és un orgull i una satisfacció. Les falles són molt importants per a Tavernes en totes les seues vessants: la vessant festiva, la cívica, turística i cultural, i per això, continuareu tenint el suport de l’Ajuntament en tot allò que puguem ajudar-vos”. A més, va remarcar que “les falles són una festa que pot ser declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco i este acte ha de servir per a sumar-nos a la candidatura”.

La nova fallera major va començar el seu parlament explicant com “el desig que tenia des que era xiqueta s’ha fet realitat enguany”, i va agrair, entre altres, a la Federació de Falles per tota la faena que fan de manera desinteressada.

La nova Fallera Major de Tavernes deixa la seua signatura el Llibre d'Honor.
La nova Fallera Major de Tavernes deixa la seua signatura el Llibre d’Honor.

L’acte també va servir per acomiadar la que ha estat fins ara fallera major del 2016, Ana Benavent, que va agrair tota l’ajuda rebuda durant el seu regnat i va assenyalar que era una nit molt emotiva on acabava un any ple de molt bons moments.

La fallera major de València, Raquel Alario Bernabé, que té arrels en Tavernes, així com la de Gandia i les sis comissions locals, van voler estar en esta nit i van felicitar Carolina pel nou càrrec faller. Raquel Alario va ser rebuda per l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud. En acabar l’exaltació, Jordi Juan va entregar a la fallera major de València la insígnia d’or de la ciutat i va poder signar en el Llibre d’Honor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here