Un carnestoltes de cloenda posa punt i final a les activitats de ‘Ontinyent al Carrer’

0
1434
Imatge de la cloenda de 'Ontinyent al carrer'

El programa de dinamització comercial ha inclòs 3 caps de setmana d’activitats baix la decoració de 15.000 tires tèxtils de colors

Un carnestoltes de cloenda posterior a l’acte inaugural de la nova plaça front el CFPA Sant Carles servia el passat dissabte com a cloenda de ‘Ontinyent al Carrer’. Es posava així punt i final a la VI edició d’esta campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES), que ha viscut tres caps de setmana plens d’activitats baix un “cel de colors” amb 15.000 tires tèxtils al carrer Martínez Valls.

La desfilada del carnestoltes de cloenda va estar precedida per la realització de tallers infantils des disfresses al carrer Martínez Valls i per l’acte inaugural de la nova plaça. Després de les intervencions i de l’actuació a este nou espai del Taller de Dansa de l’Escola de Sant Carles tenia lloc la desfilada, acompanyada per la música de la Original Dixieland Sedajazz fins el carrer Martínez Valls. El coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava que “amb les activitats que hem anat oferint hem aconseguit atraure milers de persones al carrer, en una campanya que ha estat positiva per a la ciutat i per al comerç. Agraïm la participació de totes i tots els qui han contribuït a que fora un èxit, i ara cal encoratjar-nos per seguir treballant junts com venim fent fins ara per fer d’Ontinyent cada volta més una ciutat d’atracció”. Úbeda tenia especials paraules d’agraïment per la Coordinadora de la Comissió de Foment de l’Activitat Econòmica Urbana del CES, Amparo Boscà, així com a les associacions locals de comerç i hosteleria i al públic en general.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí