Carlos Zanón i Anna Moner, entre els participants de la III Setmana Negra d’Ontinyent

0
2033
La III Setmana Negra d'Ontinyent se celebrarà de l'1 al 10 de març

La III Setmana Negra inclourà projeccions, presentacions de llibres, xerrades, rutes, sopars i l’assistència d’escriptors del gènere

La capital de la Vall d’Albaida celebrarà per tercer any consecutiu ‘Ontinyent Setmana Negra’. De l’1 a l’10 de març la ciutat comptarà amb una extensa programació cultural dedicada al cinema i la literatura negra que inclourà projeccions de pel·lícules, presentacions de llibres, xerrades, rutes guiades i sopars amb tertúlia i comptarà amb autors com Carlos Zanón, Inés Plana o Anna Moner.

Es tracta d’una iniciativa organitzada pel Cine Club Utiye i el Club de Lectura d’Ontinyent amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i diverses empreses i entitats de la ciutat, de la que el regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que “té una programació molt potent i atractiva, fruit de l’entusiasme, l’energia i la il·lusió que posen el Club de Lectura, l’Utiye i totes les persones que participen en aquest projecte”.

Des del Club de Lectura, Àngel Company donava detalls de l’apartat literari que comptarà amb xerrades, taules rodones i la presentació de diversos llibres com ‘Jaume Fuster, gènere negre sense límits’ d’Àlex Martin, ‘El cuarto disparo’ de Javier Lacomba o ‘Morir no es lo que más duele’ d’Inés Plana, entre altres. La inauguració del cicle de cinema i literatura tindrà lloc dijous dia 1 a partir de les 20:00 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent amb la participació de l’autora, i representant de l’Ambaixada de la Lectura, Anna Moner.

Quant al cinema, des de l’Utiye, Joan Enric Valiente, explicava que al C.C El Teler es projectaran les novetats ‘Suburbicon’ (2017) i ‘En realidad nunca estuviste aquí’ (2017), a més dels clàssics ‘El Silencio de los Corderos’ (1991) o ‘El Sueño Eterno’ (1946). A més, es duran a terme dues rutes guiades, una pels carrers que van ser escenari de crims i altres delictes als segles XVI-XIX i altra pels refugis de la Guerra Civil a Ontinyent, i se celebraran dos sopars amb tertúlia en el que participaran escriptors i criminòlegs.

La cloenda d»Ontinyent Setmana Negra’ tindrà lloc dissabte dia 10 a partir de les 19:30 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent. Aquest acte comptarà amb la presència del novel·lista, guionista i crític literari Carlos Zanón, autor de ‘Yo fui Johnny Thunders’ i ‘Taxi’.

Tota la programació al detall es podrà consultar n l’apartat ‘Ontinyent Hui’ de la web municipal www.ontinyent.es. Àlex Borrell, animava a tota la ciutadania d’Ontinyent i als veïns i veïnes de poblacions properes a gaudir d’aquest cicle de cinema i literatura negra

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí